ALGEMENE VOORWAARDEN 

1.      Gebruik liever geen sterke parfum, geparfumeerde poeder, sterke deodorant, haarlak, of aftershave wanneer u komt voor een behandeling. Gelieve ook niet te roken in (en in de buurt van) de praktijkruimte. Het is de bedoeling dat de praktijkruimte voor iedereen toegankelijk is, ook voor degenen die allergisch reageren op geuren. 

2.      Zorg dat u voor een behandelingsafspraak goed gegeten hebt. Het is beter geen behandelingen te volgen met een lege maag. Na een behandeling is het goed om veel water te drinken om de geproduceerde toxines te elimineren en in de eerste 6 uur geen zware lichamelijke inspanning te verrichten. Daarnaast is het beter om binnen deze 6 uur niet te douchen of in bad te gaan. 

3.       Na een behandeling van een stof is het erg belangrijk dat u het aantal voorgeschreven uren niet in aanraking komt met de stof waarvoor u behandeld bent. U krijgt instructies mee over waar u wel of niet mee in contact mag komen en wat u wel en niet mag eten. Voor een optimaal resultaat dient u zich aan deze instructies te houden. 

4.       Eet geen snoep of kauwgom tijdens de behandeling. Er mag niets gegeten worden in de behandelkamer. Ook niet door kinderen. 

5.      Was uw handen voor en na de behandeling. Indien dit niet mogelijk is kan u ook uw handen 30 seconden tegen elkaar wrijven. 

6.      Stel uzelf niet bloot aan extreem hoge of lage temperaturen na de behandeling. 

7.      Ik wil u vragen uw mobiele telefoon uit te zetten in de behandelkamer. 

8.      Voor alle medische problemen dient u een huisarts te raadplegen. Als u onder behandeling staat van een huisarts of medisch specialist, dan dient u deze behandeling niet te staken vanwege een kinesiologisch consult. Stop ook niet met medicatie die u is voorgeschreven. De behandeling die u bij mij krijgt zal geen enkele andere behandeling hinderen. 

9.      Neem medicijnen die u gebruikt mee als u voor een behandeling komt. 

10.  Er mogen tijdens het consult geen andere mensen in de behandelruimte aanwezig zijn, tenzij een kind via de ouder getest wordt. 

Wilt u toch iemand meenemen, neem dan van te voren contact met mij op voor overleg. 

11.   Indien u niet op de afgesproken tijd aanwezig bent of u zegt de afspraak binnen 24 uur voor aanvang van de behandeling af, ben ik genoodzaakt de consultprijs in rekening brengen. Een afzegging kan alleen per telefoon, persoonlijk of met een app doorgegeven worden. Niet per mail alstublieft. 

12.   Het intakegesprek wil ik u vragen contant af te rekenen, bij de vervolgafspraken  kan het bedrag overgemaakt worden binnen twee weken na de behandeling op rekeningnummer NL17 ABNA 0459 8748 29  t.n.v. E.F.P.M. Erkelens. 

13.  Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij het RBCZ waardoor de behandelingen door de meeste verzekeraars worden vergoed. 

14.  Informatie uitgewisseld tijdens de behandelingen is vertrouwelijk en zal niet zonder toestemming van de cliĆ«nt met derden worden gedeeld. 

15.   Wilt u rekening houden met de op het moment van afspraak geldende corona maatregelen.